O grillu stołowym Konro
Uczyń grillowanie bardziej skoncentrowanym na jedzeniu i pozwól każdemu grillować własne potrawy! Najlepszym sposobem na to jest grill stołowy szwedzkiej marki Konro. Grille te są produkowane w Japonii i są przeznaczone do użytku na zewnątrz. Główną różnicą w porównaniu z innymi grillami jest to, że najlepiej wygląda na środku stołu. Rozpalaj i używaj go jak zwykłego grilla węglowego - zarówno węgiel drzewny, jak i brykiety działają dobrze. Konro zaleca używanie brykietów, ponieważ spalają się one wolniej. Oczywiście zależy to od rodzaju używanego węgla drzewnego.
Wyciągnij owoce morza, warzywa lub cienkie plastry mięsa i zaproś ludzi na koreańskie grillowanie w słońcu. Oczywiście można też grillować większe kawałki mięsa.
UWAGA! Grill jest wrażliwy na wilgoć, więc nie zostawiaj go na deszczu lub w wilgotne noce (i nie spłukuj go wężem, jeśli jest brudny :).
Grill jest wykonany z diatomitu, naturalnego materiału wytwarzanego przez plankton ponad 20 milionów lat temu. Są one wykonane w całości ręcznie i zapewniają wyjątkowe właściwości grillowania - powolne spalanie, wysoką temperaturę i mniej dymu, jednocześnie zapobiegając nagrzewaniu się na zewnątrz. Z boku grilla znajduje się regulowany wlot powietrza, co ułatwia regulację temperatury.
Wymiary:
Medium: 31 cm długości / 23 cm szerokości / 20 cm wysokości - pasuje do 2 - 6 osób
Large: 54 cm długości / 23 cm szerokości / 20 cm wysokości - pasuje do 2 - 10 osób
X-Large: 77 cm długości / 23 cm szerokości / 20 cm wysokości
XX-Large: 92 cm długości / 34 cm szerokości / 18 cm wysokości