DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności
Składniki molekularne
Składniki do gotowania molekularnego
W KitchenLab prawdopodobnie znajdziesz najszerszą gamę składników molekularnych i dodatków. Mój Boże, jest mnóstwo zabawy z tym, co znajdziesz w tej kategorii! My w KitchenLab mamy nadzieję i wierzymy, że niektóre z tych składników i użytych technik staną się powszechne w przygotowaniu zarówno codziennego jedzenia przyszłości, jak i spektakularnych świątecznych uczt. Znajdziesz tu molekularne składniki do tworzenia kul ze wszystkiego, co płynne, jadalnych proszków z tłuszczów i olejów, tworzenia żeli z agar agar i poprawiania konsystencji lodów, sosów i pianek, by wymienić tylko kilka. Stwórz pianę lub zastąp jajka lecytyną. Świat kuchni molekularnej jest pełen cudów smaków, połączeń i konsystencji - a tutaj znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby zacząć i do bardziej zaawansowanych przygotowań. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, wśród naszych książek kucharskich znajdziesz wiele wartościowych lektur.
Chcemy, abyś miał najlepsze wrażenia z naszej strony, dlatego używamy ciasteczek. Klikając „Akceptuj Wszystkie”, akceptujesz przechowywanie ciasteczek w swojej przeglądarce. Aby dostosować ustawienia ciasteczek, kliknij „Ustawienia”.
Cookies Używamy ciasteczek, aby poprawić Twoje wrażenia użytkownika i dla poniższych celów. Tutaj możesz wybrać, czy akceptować wszystkie ciasteczka, czy dostosować, które ciasteczka akceptujesz. Blokowanie niektórych rodzajów ciasteczek może wpłynąć na Twoje wrażenia z korzystania z naszej strony i usług, które możemy oferować.
NiezbędneNiezbędne pliki cookies umożliwiają podstawowe funkcje, które zapewniają bezpieczne i prawidłowe działanie strony internetowej. Dlatego nie można ich wyłączyć. Te pliki cookies zarządzają między innymi nawigacją po stronie, kolejnym krokiem w procesie zakupowym i stanem zalogowania.