Cyrkulatory sous vide
Sous vide i cyrkulatory wzięły Polskę szturmem. A jeśli chcesz zaoferować ten idealnie ugotowany kawałek ryby lub mięsa, który można dostać tylko w najlepszych restauracjach, to jest to świetny gadżet. Cyrkulator sous vide to precyzyjny, sterowany temperaturą element grzewczy, który utrzymuje kąpiel wodną w stałej temperaturze. Ciepło jest przekazywane bardziej efektywnie w wodzie niż w powietrzu, co oznacza, że artykuł spożywczy - umieszczony w plastikowej torbie bez powietrza - należy gotować ostrożnie i w sposób kontrolowany. Cyrkulator śledzi wodę i temperaturę, w której ma się znajdować jedzenie. Jeśli będziesz postępować zgodnie z instrukcjami, gwarantuje to, że potrawy nigdy nie będą niedogotowane lub rozgotowane. Ponieważ woda nigdy nie nagrzewa się bardziej niż ustawiona, temperatura tego, co gotujesz, również nie będzie wyższa. Tutaj znajdziesz naszą ofertę cyrkulatorów dla tych, którzy chcą gotować sous vide w domu.