
Kuchnia molekularna
Kuchnia molekularna we wszystkich kuchniach
Odkąd Ferran Adrià i jego legendarna restauracja elBulli zdobyli sławę na początku XXI wieku, kuchnia molekularna stała się jedną z najtrudniejszych rzeczy, jakie można robić w kuchni. Jedzenie i gotowanie molekularne to niesamowicie ciekawe doświadczenie. Wcześniej można było cieszyć się tym fantastycznym sposobem gotowania tylko w luksusowych i najlepszych restauracjach. Tak już nie jest... Tutaj, w KitchenLab, znajdziesz wszystkie narzędzia, składniki i inne finezje potrzebne w kuchni molekularnej, a także możliwość, by móc gotować w ten sposób w domu, we własnej kuchni. Niektóre ze składników wymagają umiaru i wiedzy zarówno w dawkowaniu, jak i obchodzeniu się z nimi, więc odrobina wiedzy zanim się zabierzesz i zaczniesz eksperymentować jest dobra - ale oczekujemy, że sobie z tym poradzisz! Jeśli nadal uważasz, że potrzebujesz pomocy, mamy kilka książek o kuchni molekularnej. Na blogu kuchennym można przeczytać o tym czym jest kuchnia molekularna.
Polyscience, Sage
The Bubble Liquid™ Refill, 2 x 118 ml - Breville / Sage Commercial / Polyscience
342 zł