DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności
Kuchnia molekularna
Kuchnia molekularna we wszystkich kuchniach
Odkąd Ferran Adrià i jego legendarna restauracja elBulli zdobyli sławę na początku XXI wieku, kuchnia molekularna stała się jedną z najtrudniejszych rzeczy, jakie można robić w kuchni. Jedzenie i gotowanie molekularne to niesamowicie ciekawe doświadczenie. Wcześniej można było cieszyć się tym fantastycznym sposobem gotowania tylko w luksusowych i najlepszych restauracjach. Tak już nie jest... Tutaj, w KitchenLab, znajdziesz wszystkie narzędzia, składniki i inne finezje potrzebne w kuchni molekularnej, a także możliwość, by móc gotować w ten sposób w domu, we własnej kuchni. Niektóre ze składników wymagają umiaru i wiedzy zarówno w dawkowaniu, jak i obchodzeniu się z nimi, więc odrobina wiedzy zanim się zabierzesz i zaczniesz eksperymentować jest dobra - ale oczekujemy, że sobie z tym poradzisz! Jeśli nadal uważasz, że potrzebujesz pomocy, mamy kilka książek o kuchni molekularnej. Na blogu kuchennym można przeczytać o tym czym jest kuchnia molekularna.
Chcemy, abyś miał najlepsze wrażenia z naszej strony, dlatego używamy ciasteczek. Klikając „Akceptuj Wszystkie”, akceptujesz przechowywanie ciasteczek w swojej przeglądarce. Aby dostosować ustawienia ciasteczek, kliknij „Ustawienia”.
Cookies Używamy ciasteczek, aby poprawić Twoje wrażenia użytkownika i dla poniższych celów. Tutaj możesz wybrać, czy akceptować wszystkie ciasteczka, czy dostosować, które ciasteczka akceptujesz. Blokowanie niektórych rodzajów ciasteczek może wpłynąć na Twoje wrażenia z korzystania z naszej strony i usług, które możemy oferować.
NiezbędneNiezbędne pliki cookies umożliwiają podstawowe funkcje, które zapewniają bezpieczne i prawidłowe działanie strony internetowej. Dlatego nie można ich wyłączyć. Te pliki cookies zarządzają między innymi nawigacją po stronie, kolejnym krokiem w procesie zakupowym i stanem zalogowania.