DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Przybory do czekolady

Czekolada to precyzja. Podczas temperowania należy najpierw podnieść temperaturę do 48-50 stopni, potem obniżyć do 27-28, a następnie do 31-32 stopni. W tej kategorii znajdziesz narzędzia do czekolady, które stawiają na precyzję.
Wyświetlanie 30 z 44 produkty
Sortuj według
Sortuj według
Nowość
Kompresor do aerografu, 6 bar - Martellato
Nowość
Kompresor do aerografu, 4 bar - Martellato
Nowość
Płyta grzewcza 40 x 60 cm - Martellato
Nowość
Spiralny widelec do trufli - Martellato
0 %
Forma czekoladowe jajko – Martellato
Martellato Więcej wyborów
Forma czekoladowe jajko – Martellato
Fr. 24 zł Fr. 24 zł
1  2
Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl