Konro
Japońskie grille stołowe, rzemieślniczo wykonane z diatomitu, materiału powstałego z planktonu ponad 20 milionów lat temu. Konro oferuje doskonałe właściwości grillowania i sprzyja społecznemu grillowaniu. Kontrolowany przepływ powietrza i zdolność materiału do zatrzymywania ciepła to unikalne cechy. Konro umieszcza się na stole, otoczone gośćmi, co wymaga mniej węgla, utrzymuje żar dłużej i wytwarza minimalną ilość dymu. Grillujcie razem cienkie plastry mięsa, warzywa lub owoce morza, ciesząc się długim, przyjemnym posiłkiem.
Ręcznie robione grille są wytwarzane przez rodzinę w Japonii, a materiał pochodzi z ograniczonego obszaru geograficznego. Produkcja jest ograniczona, a my kupujemy wszystko, co można wyeksportować. Prasowane grille również są wykonane z diatomitu, który jest kruszony i prasowany pod ciśnieniem do postaci cegieł. Są one ręcznie montowane i idealne zarówno dla restauracji, jak i poważnych entuzjastów grillowania, którzy chcą zintegrować je z kuchnią na świeżym powietrzu. Sprzedajemy oryginał.
Ręcznie robione grille są wytwarzane przez rodzinę w Japonii, a materiał pochodzi z ograniczonego obszaru geograficznego. Produkcja jest ograniczona, a my kupujemy wszystko, co można wyeksportować. Prasowane grille również są wykonane z diatomitu, który jest kruszony i prasowany pod ciśnieniem do postaci cegieł. Są one ręcznie montowane i idealne zarówno dla restauracji, jak i poważnych entuzjastów grillowania, którzy chcą zintegrować je z kuchnią na świeżym powietrzu. Sprzedajemy oryginał.