Vegetables from an Italian Garden
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 1 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Nie ma chyba na świecie kuchni, która miałaby tak różnorodną gamę warzyw i dań sezonowych, jak kuchnia włoska. Ta książka zawiera ponad 350 autentycznych włoskich przepisów opartych na warzywach uprawianych w ogrodzie.
Jest zorganizowana według pór roku, a każdy rozdział zawiera dziennik warzyw i zestaw przepisów. Każdy wpis w dzienniku wyjaśnia charakterystykę warzyw, ich sezonowe właściwości i profil, a także odmiany, przechowywanie i przygotowanie - wszystko, co musisz wiedzieć, aby zmaksymalizować ich smak, wartości odżywcze i potencjał. Setki przepisów obejmują zarówno proste dania, takie jak Crema Fredda di Cetrioli zimna zupa ogórkowa i idealna letnia przystawka, jak i Torta di Cavolfiore placek z kalafiora najlepiej nadający się na chłodną środę w październiku.
Książka zawiera również kalendarz gotowania dla włoskich pór roku i czasów zbiorów oraz prowadzi cię w edukacyjny sposób, jeśli, podobnie jak Ulf Lundell, marzysz o porzuceniu wszystkiego i założeniu samowystarczalnego gospodarstwa domowego w Toskanii. Innymi słowy, jest to idealny przewodnik po długoterminowej relacji z warzywami dla każdego italofila lub smakosza!
Język: angielski
Format: Twarda oprawa
Liczba stron: 432
Ilość zdjęć: 150
ISBN: 9780714860800
Język: angielski
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9780714861173 EAN: 9780714860800
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.