DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Vegetables from an Italian Garden

114
1399-23627
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 1 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Nie ma chyba na świecie kuchni, która miałaby tak różnorodną gamę warzyw i dań sezonowych, jak kuchnia włoska. Ta książka zawiera ponad 350 autentycznych włoskich przepisów opartych na warzywach uprawianych w ogrodzie.

       

      Jest zorganizowana według pór roku, a każdy rozdział zawiera dziennik warzyw i zestaw przepisów. Każdy wpis w dzienniku wyjaśnia charakterystykę warzyw, ich sezonowe właściwości i profil, a także odmiany, przechowywanie i przygotowanie - wszystko, co musisz wiedzieć, aby zmaksymalizować ich smak, wartości odżywcze i potencjał. Setki przepisów obejmują zarówno proste dania, takie jak Crema Fredda di Cetrioli zimna zupa ogórkowa i idealna letnia przystawka, jak i Torta di Cavolfiore placek z kalafiora najlepiej nadający się na chłodną środę w październiku.

       

      Książka zawiera również kalendarz gotowania dla włoskich pór roku i czasów zbiorów oraz prowadzi cię w edukacyjny sposób, jeśli, podobnie jak Ulf Lundell, marzysz o porzuceniu wszystkiego i założeniu samowystarczalnego gospodarstwa domowego w Toskanii. Innymi słowy, jest to idealny przewodnik po długoterminowej relacji z warzywami dla każdego italofila lub smakosza!

       

      Język: angielski
      Format: Twarda oprawa
      Liczba stron: 432
      Ilość zdjęć: 150
      ISBN: 9780714860800

      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9780714861173 EAN: 9780714860800
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl