DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Torebka DryAge, Charcuterie - Umai

208
1591-15768
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 5 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Teraz możesz stworzyć własną wędlinę w domu, w swojej lodówce dzięki specjalnej technologii Umai Dry®
      Unique Umai Dry® to technologia membranowa, która tworzy idealne suche środowisko dla mięsa.
      Dzięki torebce Dry Age Bag możesz łatwo przygotować capicolę, bresaolę, szynkę parmeńską, pancettę i wszystko bez bałaganu, bez zapachów, ale po prostu i gładko wewnątrz torby.
      Wynikiem będzie pyszna wędlina, która zrobi wrażenie na znajomych i rodzinie, idealna na przystawki i przekąski.

      Membrany, które umieszczasz w workach, uwalniają wilgoć z mięsa, ale nie wchłaniają niczego z zewnątrz. Podczas procesu nie powstają żadne zapachy. Korzystne jest umieszczenie worka z mięsem na siatce w lodówce.

      Opakowanie zawiera:

        • 3 Umai Drybags 25x26 cm, odpowiednie dla około 1,5-2,3 kg mięsa.

        • 2 20x43 cm, odpowiednie dla około 1.5-3 kg mięsa.

        • 5 membran lub pasków, które zamykasz w worku za pomocą maszyny próżniowej.

        • 1 worek Instacure, który dodajesz do każdego worka. Instacure to mieszanka chlorku sodu i azotynu sodu. Worek wystarcza na około 13,5 kg mięsa.

        • 1 worek jagód jałowca.


      Do zestawu dołączona jest instrukcja w języku angielskim.

       

      OBS! Wymaga maszyny próżniowej, a jeśli jej potrzebujesz, mamy je tutaj.
      .
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: CHRKIT EAN: 859010004023
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl