The Noma Guide to Fermentation av Rene Redzepi
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 10 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Restauracja Noma w Kopenhadze, czterokrotnie uznana za najlepszą na świecie, serwuje wyłącznie dania zawierające co najmniej jeden sfermentowany składnik. Czasami jest to klarowny i ostry ocet, czasami głębokie miso, czasami czarny czosnek lub różne wersje garum, sosu rybnego opracowanego we wczesnych dniach Cesarstwa Rzymskiego. Po prostu fermentacja jest jednym z filarów, które budują słynną na całym świecie paletę smaków Noma.
Z przyjemnością oferujemy tę książkę napisaną przez ludzi, którzy opracowali te przepisy i metody: Rene Redzepi, oryginalny szef kuchni i współwłaściciel Noma oraz David Zilber, szef słynnego laboratorium fermentacji Noma. Wiele z przepisów i metod zawartych w książce nigdy wcześniej nie było publikowanych. Książka zawierająca 750 zdjęć została zaprojektowana tak, aby była zrozumiała dla utalentowanego domowego kucharza, z jasnymi instrukcjami krok po kroku. Wszystkie 100 przepisów jest szczegółowych i skrupulatnie przetestowanych przez autorów. Wśród produktów końcowych, które można uzyskać dzięki instrukcjom zawartym w książce, są: koji, kombucha (różne warianty), shoyu (różne warianty), miso (różne warianty), fermentowane warzywa, winorośl, sosy garum oraz czarne owoce i fermentowane warzywa.
Autor: Rene Redzepi & David Zilber
Język: angielski
Publikacja: 2018-10
ISBN: 9781579657185
Wydawca: Artisan Division of Workman Publishing
Liczba stron: 440
Język: angielski
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9781579657185 EAN: 9781579657185
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.