The Latin American Cookbook - Virgilio Martínez
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Jeden z naszych ulubionych szefów kuchni, Virgilio Martínez, powraca z nowym tytułem o naprawdę chwytliwej okładce - The Latin American Cookbook. Jest to najbardziej wszechstronny i zróżnicowany wybór przepisów, jakie kiedykolwiek opublikowano z jednego z najbardziej fascynujących i różnorodnych regionów na świecie, a wszystko to pod okiem światowej sławy peruwiańskiego szefa kuchniVirgilio Martíneza. Rzadko zdarza się, aby niesamowity wachlarz kuchni od tropikalnych wybrzeży Meksyku po lodowate wyspy u podnóża Ameryki Południowej był tak kompleksowo udokumentowany, jak w tej kolekcji. Señor Martínez jest kuratorem, który osobiście zagłębia się w kulturę kulinarną każdego regionu, kulinarne przysmaki i lokalne składniki. Rezultatem jest ponad 600 niezwykłych przepisów, które ożywiają energiczną kulturę kulinarną Ameryki Łacińskiej i jej niezliczone wpływy; rodzime, europejskie, azjatyckie i nie tylko. Odkryj tradycyjne i popularne przepisy dla domowych kucharzy z Argentyny, Belize, Boliwii, Brazylii, Chile, Kolumbii, Kostaryki, Ekwadoru, Salwadoru, Gwatemali, Gujany, Hondurasu, Meksyku, Nikaragui, Panamy, Paragwaju, Peru, Surinamu, Urugwaju i Wenezueli, z potrawami od kultowych - Empanadas, Tamales, Arepas, Tortillas, Quesadillas i Tacos po mniej znane specjały, takie jak chilijskie Disco Frites, nikaraguańska zapiekanka z squasha i ekwadorska zupa wielkanocna.
Waga: 1,5 kg
Wymiary: 19 × 3,7 × 28 cm
Format: Twarda oprawa
Strony: 432
Język: Angielski
ISBN: 9781838663124.
Język: angielski
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: PH1191 EAN: 9781838663124
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.