The Great American Burger Book - George Motz
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200


-
Informacje o produkcie
-
Prawdziwie wszechstronna książka z omówieniem regionalnych stylów burgerów w całym nowym kraju. George Motz omawia metody gotowania, takie jak grillowanie, wędzenie, gotowanie na parze, kłusownictwo, smażenie w głębokim tłuszczu w oparciu o charakterystyczne przepisy z każdej możliwej amerykańskiej gminy. Każdy rozdział obejmuje inny region, a przykłady obejmują burgery tortilla z Nowego Meksyku, klasyczne burgery pubowe z Nowego Jorku, smażone burgery cebulowe z Oklahomy i Loco Moco z Hawajów. Znajdują się tu instrukcje, przepisy oraz edukacyjne i inspirujące zdjęcia, które pomogą ci zacząć przerzucać burgery w domu. Regiony przedstawione w książce to: Kalifornia, Connecticut, Floryda, Hawaje, Iowa, Kansas, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, New Jersey, Nowy Meksyk, Nowy Jork, Karolina Północna, Oklahoma, Karolina Południowa, Tennessee, Teksas, Utah i Wisconsin.
Format: Twarda oprawa
Ilość stron: 240
Język: Angielski
Język: angielski
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9781617691829 EAN: 9781617691829
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.