The Garden Chef - Recipes and Stories from Plant to Plate
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Dla wielu szefów kuchni ich ogrody są bezpośrednim przedłużeniem ich kuchni. Niezależnie od tego, czy jest to mały dach w mieście do uprawy ziół i przypraw, czy też większa działka z drzewami owocowymi i warzywami, te żyzne miejsca dostarczają składników i inspiracji do niezliczonych sezonowych potraw.
The Garden Chef zawiera ponad 100 pomysłowych przepisów ogrodowych z prezentowanych restauracji i bada, w jaki sposób 40 najlepszych szefów kuchni na świecie uprawia i gotuje ze składników, które wybierają do uprawy w swoich ogrodach, i stanowi wyjątkowe źródło inspiracji dla miłośników zieleni.
Poznaj fascynujące historie i charakterystyczne przepisy z ogrodów kuchennych 40 najlepszych szefów kuchni na świecie, zarówno uznanych, jak i wschodzących talentów, z bogactwem pięknych zdjęć zapewniających wizualną inspirację. Lista szefów kuchni obejmuje Michela & Sébastiena Brasa, Manoellę Buffarę, Magnusa Nilssona, Matta Orlando, Simona Rogana, Bena Shewry'ego i Alice Waters.
Ogrody pochodzą z całego świata i obejmują tradycyjne ogrody kuchenne, działki polytunnels i podniesione łóżka, aeroponiczne ogrody dachowe, szklarnie oraz miejskie gospodarstwa społeczne i mikro farmy. Przedstawieni szefowie kuchni oferują wgląd w stosowane przez nich metody uprawy i dostarczają informacji na temat kluczowych roślin i uprawianych odmian.
Wprowadzenie jest autorstwa Jeremy'ego Foxa, autora On Vegetables, również opublikowanego przez Phaidon.
Format: Flexibound
Rozmiar: 270 x 205 mm
Strony: 256 str
Ilustracje: 300 ilustracji
ISBN: 9780714878225
Język: angielski
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9780714878225 EAN: 9780714878225
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.