Taylors & Jones Sausage Book
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 1 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
GARETH JONES, DAVID TAYLOR, KERIM AKKOC, HERMAN RASMUSON
Gareth Jones: "Mieszkam tu przez większość mojego dorosłego życia. Poruszam się bardziej w kręgach szwedzkich niż brytyjskich. A jednak udało mi się natknąć na coś tak brytyjskiego jak robienie kiełbasek. I nie mam tu na myśli byle jakiej kiełbasy, ale coś, co jest niemal miejską brytyjskością - prawdziwe, ręcznie robione kiełbasy. Bangers. Z przyprawami, które każdy Brytyjczyk powitałby z uśmiechem."
Książka Taylor & Jones Sausage Book zawiera przepisy na przygotowanie ponad 40 najlepszych kiełbas, w tym wieprzowej w stylu włoskim, jagnięcej Merguez, wołowo-czosnkowej i wieprzowej w stylu Cumberland. Ponadto istnieje około 50 przepisów na kolacje, w których kiełbasa odgrywa główną rolę i można wybrać, czy użyć kiełbasy domowej, czy kupionej. Są też przepisy na smaczne dodatki, takie jak musztarda, chleb z kiełbasą, sałatki ziemniaczane i colesław.
Otrzymasz przegląd tego, co musisz wiedzieć, aby zrobić kiełbasy do użytku domowego, takie jak potrzebny sprzęt, stopień zmielenia, wskazówki dotyczące różnych smaków, przechowywania i trwałości. Wszystko przeplatane osobistymi anegdotami o tym, jak powstały różne przepisy na kiełbasy i inne ciekawe spotkania z kiełbasami.
Język: szwedzki
-
-
Dostawa i wysyłka
-
EAN: 9789127134102
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.