DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Taylors & Jones Sausage Book

88
1355-11701
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 1 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • GARETH JONES, DAVID TAYLOR, KERIM AKKOC, HERMAN RASMUSON

      Gareth Jones: "Mieszkam tu przez większość mojego dorosłego życia. Poruszam się bardziej w kręgach szwedzkich niż brytyjskich. A jednak udało mi się natknąć na coś tak brytyjskiego jak robienie kiełbasek. I nie mam tu na myśli byle jakiej kiełbasy, ale coś, co jest niemal miejską brytyjskością - prawdziwe, ręcznie robione kiełbasy. Bangers. Z przyprawami, które każdy Brytyjczyk powitałby z uśmiechem."


      Książka Taylor & Jones Sausage Book zawiera przepisy na przygotowanie ponad 40 najlepszych kiełbas, w tym wieprzowej w stylu włoskim, jagnięcej Merguez, wołowo-czosnkowej i wieprzowej w stylu Cumberland. Ponadto istnieje około 50 przepisów na kolacje, w których kiełbasa odgrywa główną rolę i można wybrać, czy użyć kiełbasy domowej, czy kupionej. Są też przepisy na smaczne dodatki, takie jak musztarda, chleb z kiełbasą, sałatki ziemniaczane i colesław.


      Otrzymasz przegląd tego, co musisz wiedzieć, aby zrobić kiełbasy do użytku domowego, takie jak potrzebny sprzęt, stopień zmielenia, wskazówki dotyczące różnych smaków, przechowywania i trwałości. Wszystko przeplatane osobistymi anegdotami o tym, jak powstały różne przepisy na kiełbasy i inne ciekawe spotkania z kiełbasami.

      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
    • EAN: 9789127134102
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl