Syrop inwertowany - The Kitchen Lab - 1000 g
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Syrop inwertowany, znany również jako cukier inwertowany, nadaje się do wielu rzeczy! Jest bezpieczniejszy niż zwykły cukier i jest powszechnie stosowany w piekarnictwie i cukiernictwie, aby zapobiec krystalizacji cukrów i wydłużyć okres przydatności do spożycia wypieków poprzez zatrzymywanie wilgoci. Poprawia również konsystencję i gładkość nadzień, lodów i ganache.
Sposób użycia: Dawkować według potrzeb
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zużyć w ciągu sześciu miesięcy od otwarcia opakowania.
Składniki: Cukier inwertowany
Liczby na 100g:
Wartość energetyczna: 280 kcal / 1199kJ
Tłuszcz: 0g
Węglowodany: 70g
W tym cukry: 70g
Białko: 0g
Sól: 0g
Wyprodukowano przez naszych przyjaciół Składniki specjalne.
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 5056191010040 EAN: 5056191010040
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.