DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Syrop inwertowany - The Kitchen Lab - 1000 g

52
1429-27718
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Syrop inwertowany, znany również jako cukier inwertowany, nadaje się do wielu rzeczy! Jest bezpieczniejszy niż zwykły cukier i jest powszechnie stosowany w piekarnictwie i cukiernictwie, aby zapobiec krystalizacji cukrów i wydłużyć okres przydatności do spożycia wypieków poprzez zatrzymywanie wilgoci. Poprawia również konsystencję i gładkość nadzień, lodów i ganache.

      Sposób użycia: Dawkować według potrzeb

      Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zużyć w ciągu sześciu miesięcy od otwarcia opakowania.

      Składniki: Cukier inwertowany

      Liczby na 100g:
      Wartość energetyczna: 280 kcal / 1199kJ
      Tłuszcz: 0g
      Węglowodany: 70g
      W tym cukry: 70g
      Białko: 0g
      Sól: 0g

      Wyprodukowano przez naszych przyjaciół Składniki specjalne.
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 5056191010040 EAN: 5056191010040
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl