Svensk ostkultur i recept och formpråk : Ett arv att förvalta - Martin Ragnar
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 4 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Martin Ragnar jest fantastycznie płodnym pisarzem, zaangażowanym w tak wiele różnych obszarów związanych z żywnością, ale także z innymi rzeczami. Jego tytuły obejmują inżyniera, badacza, kulturoznawcę i pisarza, a jego bibliografia zawiera tytuły dotyczące historii kolei, rafinerii cukru w Visby, jagód polnych i innych rzeczy, które są nieco węższe.
Książka ta opowiada o powstaniu i rozwoju szwedzkiej kultury serowej od samego początku do dzisiejszych małych i dużych mleczarni i producentów sera. Omawia sposób produkcji sera, jego smak, teksturę i kolor, wpływ paszy dla krów i położenia geograficznego na ser i wiele, wiele więcej. Książka jest również wypełniona wieloma etykietami serów z przeszłości, co jest po prostu urocze. Krótko mówiąc, tytuł Svensk Ostkultur bardzo dobrze opisuje to, co zawiera książka.
Autor: Martin Ragnar
Projekt graficzny: T. Carlsson
Wydawca: Carlssons
Język: szwedzki
Rok wydania: 2013
Typ oprawy: twarda oprawa
Liczba stron: 196
Język: szwedzki
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9789173315395 EAN: 9789173315395
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.