DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Svensk ostkultur i recept och formpråk : Ett arv att förvalta - Martin Ragnar

171
1355-24114
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 4 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Martin Ragnar jest fantastycznie płodnym pisarzem, zaangażowanym w tak wiele różnych obszarów związanych z żywnością, ale także z innymi rzeczami. Jego tytuły obejmują inżyniera, badacza, kulturoznawcę i pisarza, a jego bibliografia zawiera tytuły dotyczące historii kolei, rafinerii cukru w Visby, jagód polnych i innych rzeczy, które są nieco węższe.

      Książka ta opowiada o powstaniu i rozwoju szwedzkiej kultury serowej od samego początku do dzisiejszych małych i dużych mleczarni i producentów sera. Omawia sposób produkcji sera, jego smak, teksturę i kolor, wpływ paszy dla krów i położenia geograficznego na ser i wiele, wiele więcej. Książka jest również wypełniona wieloma etykietami serów z przeszłości, co jest po prostu urocze. Krótko mówiąc, tytuł Svensk Ostkultur bardzo dobrze opisuje to, co zawiera książka.

      Autor: Martin Ragnar
      Projekt graficzny: T. Carlsson
      Wydawca: Carlssons
      Język: szwedzki
      Rok wydania: 2013
      Typ oprawy: twarda oprawa
      Liczba stron: 196

      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9789173315395 EAN: 9789173315395
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl