DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Sous Vide At Home by Lisa Q. Fetterman

229
1820-17657
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Przewodnik dla początkujących po gotowaniu sous vide, które od lat jest popularną techniką gotowania w restauracjach, oferującą delikatne i soczyste dania przyrządzone do perfekcji.

      Teraz, od twórcy Nomiku - pierwszego niedrogiego urządzenia do gotowania sous vide - pochodzi ta łatwa do naśladowania książka kucharska, która jasno ilustruje, jak wykorzystać moc technologii sous vide, aby uzyskać dania o jakości restauracyjnej w zaciszu własnej kuchni. Odkryj bezstresowy sposób na ugotowanie pysznego (i nigdy nie suchego!) Indyka na Święto Dziękczynienia wraz ze wszystkimi dodatkami, klasykami takimi jak Perfect Sous Vide Steak i Duck Confit oraz przystawkami na najwyższym poziomie, takimi jak Deep Fried Egg Yolks.

      Zawierając ponad 100 przepisów na wszystko, od tostad z halibuta, grillowanych szparagów z romesco i kurczaka tikka masala, po Dulce de Leche, bezproblemowe lody waniliowe, a nawet domowe bittersy kawowo-kardamonowe, Sous Vide at Home zapewni ci ochronę na każdą okazję.

      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9780399578069 EAN: 9780399578069
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl