DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Sourdough from Scratch - James Morton

57
1987-26120
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Sourdough from Scratch zawiera dokładnie to, na co wygląda - pieczenie na zakwasie od podstaw. Książka zawiera przepisy i wszystkie najważniejsze wskazówki potrzebne do przygotowania własnego zakwasu od podstaw. Dla domowych piekarzy zakwas jest zarówno próbą, jak i celem, ale teraz łatwo jest zacząć. Ponieważ pieczenie na zakwasie to żywy proces, w którym każdy bochenek jest wyjątkowy, a w grę wchodzi tak wiele czynników, istnieje wiele pułapek, których należy unikać. To znacznie więcej niż tylko jedzenie: zakwas to nauka. Któż więc lepiej niż dr James Morton, pionier piekarnictwa i fanatyk fermentacji, wyjaśni podstawy zarówno początkującym, jak i bardziej doświadczonym piekarzom? Dobry lekarz prowadzi domowego piekarza przez wszystko, od podstaw, mąki i nawodnienia, po ugniatanie, formowanie, fermentację, krojenie i pieczenie, a także wyjaśnia, jak uzyskać idealną skórkę i wyściółkę. Dzięki niezawodnemu przepisowi na idealny bochenek, jasnym instrukcjom krok po kroku, wskazówkom dotyczącym rozwiązywania problemów i wyjaśnieniom, co działa i dlaczego, Sourdough from Scratch to przystępny podręcznik, na który piekarze w każdym domu czekali od dawna! Tekst został poprawiony i zaktualizowany w stosunku do Super Sourdough autorstwa wspomnianego wcześniej Jamesa Mortona.


      Waga: 0,3 kg
      Wymiary: 14,5 × 1,5 × 19 cm
      Format: Flexband
      Strony: 176
      Język: angielski
      ISBN: 9781787136953



      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: HG1074 EAN: 9781787136953
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl