Socker Sucker - Klassiska bakverk på ny nivå - Frida Bäcke & Bedros Kabranian
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200


-
Informacje o produkcie
-
Najbardziej znani i lubiani szwedzcy cukiernicy i piekarze, Frida Bäcke i Bedros Kabranian, w końcu wydają razem książkę! Po wspólnym otwarciu Socker Sucker w Sztokholmie jesienią 2022 roku, sukcesy piętrzą się. Jej koledzy z branży co roku głosowali na Socker Sucker jako Konditorernas Konditori, podczas gdy Frida Bäcke kontynuowała swój sukces jako Konditorernas Konditor, który rozpoczęła już wcześniej.
Socker Sucker wyróżnił się utrzymaniem niezwykle wysokiego poziomu wszystkich wypieków i ustanowił nową linię frontu dla szwedzkiego rzemiosła piekarniczego i cukierniczego. Najnowszym zewnętrznym zleceniem dla Bäcke i Kabranian było dostarczenie deserów i chleba na kolację Nobla 2024.
Ta książka kucharska jest pełna ciast i bułek i zawiera około pięćdziesięciu przepisów z najlepszymi z cukierni. Wszystko, od bułek, chlebów i ciastek po ostrą jak brzytwa precyzję i perfekcję, którą reprezentuje Socker, jest przedstawione w zrozumiały i apetyczny sposób.
Książka obejmuje specjalne wypieki z całego roku - semlor, ciasta wielkanocne, ciasto świętojańskie, szarlotkę i obowiązkowe wypieki bożonarodzeniowe, takie jak lussebullar i vörtbröd. Oczywiście klasyki, takie jak rogaliki, bułeczki cynamonowe, Mille Feuille i Tart Martin są również omówione, a wszystko to w sposób Socker Sucker (czyli lepiej).
Może to być najbardziej oczekiwana szwedzka książka XXI wieku, we wszystkich kategoriach!
Autor: Frida Bäcke i Bedros Kabranian
Format: Twarda oprawa
Liczba stron: 176
Język: szwedzki
ISBN: 9789113136950
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.