Skrobia z tapioki - The Kitchen Lab
1429-27725
Stan magazynowy:
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Tapioka rycynowa lub puder rycynowy z tapioki. Naturalny produkt wytwarzany z manioku. Ma niską zawartość sodu i zawiera żelazo i wapń. Jest również stosowany jako zagęszczacz w ciastach, sosach i zupach oraz nadaje błyszczące wykończenie. Jest stosowana jako spoiwo w przepisach bezglutenowych i może być mieszana z innymi mąkami w celu przygotowania bezglutenowych wypieków, pieczywa i ciast.
Użycie: Jeśli używasz skrobi z tapioki zamiast skrobi kukurydzianej, użyj dwa razy więcej mąki z tapioki niż skrobi kukurydzianej. Jeśli używasz jako spoiwa, wymieszaj z innymi mąkami, ponieważ skrobia z tapioki stanowi 30-50% mieszanki w zależności od przepisu.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zużyć w ciągu 6 miesięcy od otwarcia.
Składniki: Szynka z tapioki
Liczby na 100g:
Energia: 1498kj/358kcal
Tłuszcz: 0,02g
W tym mättłuszcz: 0,01g
Węglowodany: 88,69g
W tym cukry: 0,01g
Białko: 0,19g
Sól: 0g
Wyprodukowane przez naszych przyjaciół Specjalne składniki.
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.