DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Skrobia z tapioki - The Kitchen Lab

1429-27725
Waga:
500 g
500 g 1000 g
Stan magazynowy:
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Tapioka rycynowa lub puder rycynowy z tapioki. Naturalny produkt wytwarzany z manioku. Ma niską zawartość sodu i zawiera żelazo i wapń. Jest również stosowany jako zagęszczacz w ciastach, sosach i zupach oraz nadaje błyszczące wykończenie. Jest stosowana jako spoiwo w przepisach bezglutenowych i może być mieszana z innymi mąkami w celu przygotowania bezglutenowych wypieków, pieczywa i ciast.

      Użycie: Jeśli używasz skrobi z tapioki zamiast skrobi kukurydzianej, użyj dwa razy więcej mąki z tapioki niż skrobi kukurydzianej. Jeśli używasz jako spoiwa, wymieszaj z innymi mąkami, ponieważ skrobia z tapioki stanowi 30-50% mieszanki w zależności od przepisu.

      Przechowywanie: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zużyć w ciągu 6 miesięcy od otwarcia.

      Składniki: Szynka z tapioki

      Liczby na 100g:
      Energia: 1498kj/358kcal
      Tłuszcz: 0,02g
      W tym mättłuszcz: 0,01g
      Węglowodany: 88,69g
      W tym cukry: 0,01g
      Białko: 0,19g
      Sól: 0g

      Wyprodukowane przez naszych przyjaciół Specjalne składniki.
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl