DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Silk Gel (E471) - The Kitchen Lab

1429-16715
Waga:
100 gramów
100 gramów 250 g
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • O Silk Gel (E471)

      Silk Gel został specjalnie zaprojektowany, aby ułatwić produkcję lodów i sorbetów. Jak sama nazwa wskazuje, dodatek nadaje jedwabistą konsystencję produkowanym wyrobom. Dodaj niewielką ilość do przepisu, którego zwykle używasz. Silk Gel zapewnia po prostu lepszą teksturę, konsystencję, a także poprawia trwałość. Może być również stosowany jako wzmacniacz konsystencji sosów i bitej śmietany.
      Użycie

      Działa najlepiej po dodaniu do gorącego ciasta, ale działa również w zimnych ciastach - pod warunkiem, że najpierw zostanie zmieszany z kroplą ciepłej wody. Dozować od 3 do 5 gramów na litr.

      Skład: Silk Gel (E471)
      Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu.

      Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu.
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl