Såser - Tommy Myllymäki
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 2 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Sztuczka w przygotowaniu naprawdę dobrego sosu z czerwonego wina polega na odpowiednim usmażeniu cebuli, aby stała się słodka i smaczna. Nie przypalona, ale ładnie zrumieniona. Następnie zwykle dodaję trochę buraków, aby uzyskać ładny kolor. I trochę wędzonej skórki dla smaku. Na koniec dokładnie redukuję sos.
Tommy Myllymäki jest jednym z najbardziej znanych szwedzkich szefów kuchni, a jedną z jego najmocniejszych stron jest znajomość sosów. Klasyczne, nowoczesne, zimne, gorące, bogate, kwaśne - zawsze naprawdę dobre sosy. Książka "Sosy" zawiera przepisy i wskazówki techniczne dotyczące każdego rodzaju sosu, jakiego można potrzebować do jedzenia i gotowania wspaniałych potraw w domu. Od sosu z białego i czerwonego wina, sosu porto i sosu béarnaise po sosy zimne, winegret, salsy i sosy deserowe. Wszystkie przyrządzone tak, jak Tommy uważa, że smakują najlepiej.
"Czy można stworzyć całą książkę kucharską o sosach? Tak - przynajmniej jeśli nazywasz się Tommy Myllymäki i jesteś w tym najlepszy w Szwecji, a może i na świecie. Oto wszystkie jego sekrety w jednej niesamowicie pięknej książce!"
Jenny Norberg, Elle Mat & Vin
"Książka, która pomoże ci osiągnąć nowe kulinarne wyżyny w kuchni!"
Andreas Grube, Vin & Bar Journalen
Język: szwedzki
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9789127179714 EAN: 9789127179714
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.