Rhubarb acid, 500 ml - Sandberg Drinks Lab
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200


-
Informacje o produkcie
-
Kwas rabarbarowy pH2,2
Kwaśny dodatek smakowy. Jasnoróżowy, świeży i chrupiący kwas pełen rabarbaru.
Intensywny smak i aromat rabarbaru sprawia, że doskonale pasuje do wielu kompozycji przez całą wiosnę i lato. W różnych połączeniach smakowych pojawiają się nuty tutti frutti i kwasowość, która świetnie współgra ze szwedzkimi alkoholami, likierami, owocami i jagodami.
Polecane połączenia: truskawka, poziomka, melon, malina moroszka i jabłko
Składniki: woda, rabarbar, kwas mlekowy
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.