-Witaj soku z cytryny! Teraz możesz przygotowywać napoje w domu, używając surowych szwedzkich jabłek o dostosowanej kwasowości.
Szwedzkie jabłka są fantastyczne. Mają dobrą jakość i dużą różnorodność, są świeże, owocowe, kwaśne, pikantne i kwiatowe w zależności od odmiany. Od samego początku jabłka wchodziły w skład różnych produktów w laboratorium napojów i przyniosły nowe pomysły.
ACID jest jednym z takich produktów. Po co ograniczać się do kilku różnych owoców cytrusowych, skoro istnieje wiele alternatyw. ACID to surowy sok ze szwedzkich jabłek o podwyższonej kwasowości. Z pomocą kwasu mlekowego osiąga pH 2,3 - nieco łagodniejsze niż cytryna.
Nuty smakowe:
-Owocowa kwasowość z głębią.
-Świeży smak jabłka z aromatem nadającym się do picia.
-Lekka słoność, która podkreśla owocowy profil smakowy.
Składniki:
Surowy sok ze szwedzkich jabłek
kwas mlekowy
sól
Wartość odżywcza na 100 ml:
Energia 41 Kcal/172 Kj,
Węglowodany 10 g, w tym cukry 10 g
Białko 0 g, Tłuszcz 0 g, Sól 0,2 g
Najlepiej spożyć przed:
Patrz opakowanie
Najlepiej przechowywać w chłodzie.
Nie powyżej 23 stopni
Otwartą butelkę należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 miesięcy.
Szwedzkie jabłka są fantastyczne. Mają dobrą jakość i dużą różnorodność, są świeże, owocowe, kwaśne, pikantne i kwiatowe w zależności od odmiany. Od samego początku jabłka wchodziły w skład różnych produktów w laboratorium napojów i przyniosły nowe pomysły.
ACID jest jednym z takich produktów. Po co ograniczać się do kilku różnych owoców cytrusowych, skoro istnieje wiele alternatyw. ACID to surowy sok ze szwedzkich jabłek o podwyższonej kwasowości. Z pomocą kwasu mlekowego osiąga pH 2,3 - nieco łagodniejsze niż cytryna.
Nuty smakowe:
-Owocowa kwasowość z głębią.
-Świeży smak jabłka z aromatem nadającym się do picia.
-Lekka słoność, która podkreśla owocowy profil smakowy.
Składniki:
Surowy sok ze szwedzkich jabłek
kwas mlekowy
sól
Wartość odżywcza na 100 ml:
Energia 41 Kcal/172 Kj,
Węglowodany 10 g, w tym cukry 10 g
Białko 0 g, Tłuszcz 0 g, Sól 0,2 g
Najlepiej spożyć przed:
Patrz opakowanie
Najlepiej przechowywać w chłodzie.
Nie powyżej 23 stopni
Otwartą butelkę należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 miesięcy.