Preserving - Ginette Mathiot
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 2 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Klasyczne francuskie metody konserwowania w nowoczesnym wydaniu.
Książka zawiera większość przepisów potrzebnych do konserwowania, solenia, marynowania i wędzenia własnych świeżych produktów.
Konserwowanie jest niezwykle popularnym trendem wśród książek kucharskich i wciąż rośnie. Ta książka wyróżnia się tym, że zawiera techniki wędzenia, marynowania i robienia wędlin.
336 stron, twarda oprawa
Książka jest napisana w języku angielskim
Język: angielski
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9780714869520 EAN: 9780714869520
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.