DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Preserving - Ginette Mathiot

137
1399-16073
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 2 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Klasyczne francuskie metody konserwowania w nowoczesnym wydaniu.

      Książka zawiera większość przepisów potrzebnych do konserwowania, solenia, marynowania i wędzenia własnych świeżych produktów.

      Konserwowanie jest niezwykle popularnym trendem wśród książek kucharskich i wciąż rośnie. Ta książka wyróżnia się tym, że zawiera techniki wędzenia, marynowania i robienia wędlin.

       

      336 stron, twarda oprawa

      Książka jest napisana w języku angielskim

       

      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9780714869520 EAN: 9780714869520
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl