Pizza wizard: Så gör du magisk pizza i hemmaugn autorstwa Oskara Montano
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 2 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
To nowe standardowe dzieło dla tych, którzy chcą robić pizzę w domowym piecu. Dowiesz się, jak zrobić idealnie puszyste babcine ciasto w piekarniku z chrupiącym, prawie smażonym spodem, jak zrobić prawdziwą pizzę w teglia i pizzę bianca w domu oraz czym naprawdę jest chrupiąca pizza nowojorska. A także wszystko, co należy wziąć pod uwagę, aby uzyskać najbardziej miękką i puszystą pizzę neapolitańską, gdy nie ma się
To nowe standardowe dzieło dla tych, którzy chcą gotować pizzę w domowym piecu. W tej książce Oskar Montano z pizzerii 800 grader i 800 grader slice w Sztokholmie zaadaptował międzynarodowe klasyki pizzy, aby idealnie działały w domowym piekarniku. Przepisy pochodzą z miejsc, w których pizza jest najważniejsza. Od mekki pizzy w Neapolu, gdzie pizzerzy są uważani za gwiazdy rocka, po cienkie, chrupiące pizze w Rzymie i kolorową kulturę pizzy w Nowym Jorku.
Dowiesz się, jak zrobić idealnie puszyste babcine ciasto na patelni z chrupiącym, prawie smażonym spodem, jak najlepiej zrobić w domu prawdziwą pizzę w teglia i pizzę bianca oraz czym naprawdę jest chrupiąca pizza nowojorska. Ponadto wszystko, co musisz wiedzieć, aby uzyskać najbardziej miękką i puszystą pizzę neapolitańską, gdy nie masz piekarnika o temperaturze 500 stopni.
Język: szwedzki
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9789127174443 EAN: 9789127174443
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.