Perforowany ciasto z wyjmowanym dnem - de Buyer
1602-27358
Stan magazynowy:
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200


-
Informacje o produkcie
-
Forma na spód ciasta, sernik lub brioszkę. Perforowana powierzchnia pozwala na przepływ większej ilości powietrza, zapewniając bardziej chrupiącą powierzchnię wypieku. W przypadku naprawdę chrupiących wypieków warto wybrać formę perforowaną. Forma ma wyjmowane dno, dzięki czemu można łatwo wyjąć produkt i ułatwić czyszczenie. Do formy dołączony jest wstępnie przycięty papier do pieczenia o właściwościach nieprzywierających, którego można użyć ponownie do 200 razy, ale można też piec w niej bez papieru. Wytrzymuje temperatury od -170°C do +260°C. Można również myć w zmywarce. Dostępna w dwóch rozmiarach: do ciast o średnicy 20 cm lub 24 cm. Oba o wysokości 7 cm. Wykonana ze stali nierdzewnej.
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.