Papier do pieczenia z mikroperforacją 60x40 cm, opakowanie 200 sztuk - Martellato
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 2 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Micropaper to papier do pieczenia, który rewolucjonizuje pieczenie! Dzięki mikroperforacji przepływ powietrza zarówno nad, jak i pod wypiekami jest niezwykle równomierny. Mikroperforacja pozwala również cieczy, którą wypieki uwalniają podczas anulowania, odsunąć się, zamiast pozostawać na miejscu i logować się do niej. Nawet jeśli chcesz piec na blasze do bochenków, a nie na blasze perforowanej, papier perforowany sprawia, że wypieki są o wiele lepsze! Czas pieczenia jest krótszy, a równomierność wypieku większa. Podczas wizyty w fabryce Martellato byliśmy świadkami, jak ciasta, biszkopty i rogaliki pieczone w tym samym czasie na tej samej blasze z różnymi papierami osiągają zupełnie inne rezultaty (patrz zdjęcia). Zwróć uwagę, że to, co jest pieczone na mikropapierze, staje się całkowicie gładkie i równe, podczas gdy to, co jest pieczone na zwykłym papierze, uzyskuje niewielki lekki wzrost w środku. Jakby tego było mało, ciasta szybciej stygną na blasze po anulowaniu. Spodziewaj się o 8-10% krótszego czasu i mniejszego zużycia energii w porównaniu ze staromodnym nudnym papierem.
Papiery są dostarczane w 200 opakowaniach o wymiarach 60 x 40, takich jak szwedzka standardowa blacha do pieczenia.
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.