Osłonki do salami i kiełbas fermentowanych - Umai
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 12 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Z pomocą osłonki UMAis przygotowywanie kiełbas i salami jest łatwiejsze niż kiedykolwiek. Woreczki działają jak pióra, ale są oddychające i pozwalają na znacznie szybsze przygotowanie suszonych kiełbas fermentowanych.
Produkt może być używany bez maszyny próżniowej, ale także z nią. Uszczelnij jeden koniec i napełnij rękaw/worek ciastem kiełbasianym. Na drugim końcu umieść membranę UMAi, która umożliwia przedostawanie się powietrza do worka, podczas gdy ciecz wydostaje się na zewnątrz, a następnie uszczelnij go. Następnie kiełbasa będzie fermentować przez kilka dni w spokojnych warunkach, po czym spędzi kilka tygodni w lodówce. Kiedy w końcu straci 35-40% swojej wagi, jest gotowa do pokrojenia na deskę do wędlin i delektowania się przed telewizorem pokazującym kwalifikacje do Szefa Kuchni Roku (Uwaga! Tylko jedna sugestia porcji).
Należy pamiętać, że mięso i przyprawy nie są dołączone (ani maszynka do mięsa lub strzykawka do kiełbasy). Produkt zawiera jednak:
10 metrów x 50 mm worków UMAi Dry (wystarczających na 11-14 kg mięsa)
Taśmę do łatwego zamykania bez maszyny próżniowej.
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: SCAS50 EAN: 859010004061
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.