DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Osłonki do salami i kiełbas fermentowanych - Umai

149
1591-23251
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 12 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Z pomocą osłonki UMAis przygotowywanie kiełbas i salami jest łatwiejsze niż kiedykolwiek. Woreczki działają jak pióra, ale są oddychające i pozwalają na znacznie szybsze przygotowanie suszonych kiełbas fermentowanych.

      Produkt może być używany bez maszyny próżniowej, ale także z nią. Uszczelnij jeden koniec i napełnij rękaw/worek ciastem kiełbasianym. Na drugim końcu umieść membranę UMAi, która umożliwia przedostawanie się powietrza do worka, podczas gdy ciecz wydostaje się na zewnątrz, a następnie uszczelnij go. Następnie kiełbasa będzie fermentować przez kilka dni w spokojnych warunkach, po czym spędzi kilka tygodni w lodówce. Kiedy w końcu straci 35-40% swojej wagi, jest gotowa do pokrojenia na deskę do wędlin i delektowania się przed telewizorem pokazującym kwalifikacje do Szefa Kuchni Roku (Uwaga! Tylko jedna sugestia porcji).


      Należy pamiętać, że mięso i przyprawy nie są dołączone (ani maszynka do mięsa lub strzykawka do kiełbasy). Produkt zawiera jednak:

      10 metrów x 50 mm worków UMAi Dry (wystarczających na 11-14 kg mięsa)

      Taśmę do łatwego zamykania bez maszyny próżniowej.
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: SCAS50 EAN: 859010004061
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl