On Eating Insects - Essays, Stories and Recipes
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 3 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Antologia z Nordic Food Lab, Joshua Evans, Roberto Flore i Michael Bom Frøst
Jednym z najbardziej fascynujących współczesnych trendów kulinarnych jest gotowanie z owadami. W świecie zachodnim koncepcja ta jest stosunkowo nowa. Do tej pory media pisały głównie sensacyjne nagłówki o jadalnych owadach lub ekonomicznych korzyściach płynących z ich spożywania. Bardzo niewiele napisano o tym, jak smakują owady, jak różnorodne są ich składniki i jak używać ich jako pożywienia. On Eating Insects to pierwsza książka, która przyjmuje holistyczne podejście do tematu, prezentując eseje, które odnoszą się do kulturowego, politycznego i ekologicznego znaczenia jedzenia owadów. Książka zawiera również zbiór przepisów stworzonych przez Nordic Food Lab.
336 stron, twarda oprawa
Książka napisana jest w języku angielskim
Język: angielski
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9780714873343 EAN: 9780714873343
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.