DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

On Eating Insects - Essays, Stories and Recipes

183
1399-16072
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 3 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    •  

      Antologia z Nordic Food Lab, Joshua Evans, Roberto Flore i Michael Bom Frøst

      Jednym z najbardziej fascynujących współczesnych trendów kulinarnych jest gotowanie z owadami. W świecie zachodnim koncepcja ta jest stosunkowo nowa. Do tej pory media pisały głównie sensacyjne nagłówki o jadalnych owadach lub ekonomicznych korzyściach płynących z ich spożywania. Bardzo niewiele napisano o tym, jak smakują owady, jak różnorodne są ich składniki i jak używać ich jako pożywienia. On Eating Insects to pierwsza książka, która przyjmuje holistyczne podejście do tematu, prezentując eseje, które odnoszą się do kulturowego, politycznego i ekologicznego znaczenia jedzenia owadów. Książka zawiera również zbiór przepisów stworzonych przez Nordic Food Lab.

       

      336 stron, twarda oprawa

      Książka napisana jest w języku angielskim

       

      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9780714873343 EAN: 9780714873343
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl