Octaphilosophy by André Chiang & Lotta Jörgensen
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Osiem elementów restauracji André
Filozofia kulinarna szefa kuchni André Chianga, którego restauracja André znajduje się na liście 50 najlepszych restauracji na świecie i jest numerem 5 wśród najlepszych restauracji w Azji.
Kierowana przez właściciela restauracji André Chianga, menu restauracji André koncentruje się wokół jego "Octaphilosophy", biorąc pod uwagę osiem elementów gastronomii Chianga: sól, tekstura, pamięć, czystość, terroir, południe, rzemieślnik i wyjątkowy.
Octaphilosophy, odkrywa 365 dni w swojej restauracji. Obejmując dramatyczne przekąski, precyzyjnie wykonane dania i skrupulatne słodycze w każdym sezonie, a także dokumentując historie i procesy stojące za każdym daniem, Chiang podzieli się swoim unikalnym podejściem do jedzenia, łącząc techniczną precyzję azjatyckiej gastronomii z francuskimi preferencjami kulinarnymi dla produktów, producentów i sezonowości.
Obficie ilustrowana zdjęciami kuchni roboczej i efektami końcowymi, Octaphilosophy będzie jedną z pierwszych książek kucharskich, które uchwycą wschodzącą scenę gastronomiczną w Azji i jej wiodącego orędownika.
Język: angielski
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9780714871158 EAN: 9780714871158
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.