DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Octaphilosophy by André Chiang & Lotta Jörgensen

219
1399-14472
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Osiem elementów restauracji André

      Filozofia kulinarna szefa kuchni André Chianga, którego restauracja André znajduje się na liście 50 najlepszych restauracji na świecie i jest numerem 5 wśród najlepszych restauracji w Azji.

      Kierowana przez właściciela restauracji André Chianga, menu restauracji André koncentruje się wokół jego "Octaphilosophy", biorąc pod uwagę osiem elementów gastronomii Chianga: sól, tekstura, pamięć, czystość, terroir, południe, rzemieślnik i wyjątkowy.

      Octaphilosophy, odkrywa 365 dni w swojej restauracji. Obejmując dramatyczne przekąski, precyzyjnie wykonane dania i skrupulatne słodycze w każdym sezonie, a także dokumentując historie i procesy stojące za każdym daniem, Chiang podzieli się swoim unikalnym podejściem do jedzenia, łącząc techniczną precyzję azjatyckiej gastronomii z francuskimi preferencjami kulinarnymi dla produktów, producentów i sezonowości.

      Obficie ilustrowana zdjęciami kuchni roboczej i efektami końcowymi, Octaphilosophy będzie jedną z pierwszych książek kucharskich, które uchwycą wschodzącą scenę gastronomiczną w Azji i jej wiodącego orędownika.

      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9780714871158 EAN: 9780714871158
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl