Kuchnia molekularna: Exploring the Science of Flavour by Hervé This
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Autor: Herve This
Podtytuł: Exploring the Science of Flavor
Język: angielski
Publikacja: 2008-08
ISBN: 9780231133135
Wydawca: Columbia University Press
Liczba stron: 377
Język: angielski
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9780231133135 EAN: 9780231133135
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.