Sposób użycia: Wymieszać z innymi proszkami z przepisu. Dozować w procentach w stosunku do całkowitej wagi wszystkich składników przepisu zgodnie z poniższą tabelą. Zaleca się rozpoczęcie od najwyższego poziomu dawki, aby skutecznie rozwinąć wydajność, a następnie ewentualnie zmniejszać dawkę dla każdej partii, aż do znalezienia optymalnej dawki.
Produkt | Bezglutenowa partia | Z glutenem |
---|---|---|
Bagels | 2% - 4% | 2% - 4% |
Baguette | 2% - 4 | 1% - 1.5% |
Cookies | 3% - 5% | 2% - 3% |
Cookies | 2% - 5% | 1% - 2% |
Miękkie ciasteczka/cookies | 2% - 3% | 1.25% |
Kavlade degar (wiener/croissant) | 2% - 4% | 1.5% - 2% |
Granola | 20% - 25% | 20% - 25% |
Bröd | 2% - 3% | 1.20% |
Muffins | 2% - 4% | 1.25% |
Makaron (färska) | 2% - 3% | 1.50% |
Bary | 2% - 4% | 1,5% - 2% |
Panettone | ;2% - 4% | 1.20% |
Pasta (färsk) | 3% - 6% | 2.5% - 3% |
Nadzienie do ciast | 2% - 3% | 1,5% - 2% |
Ciasto do pizzy | 1.5% - 3% | 0.85% - 1.25% |
Pretzels | 2% - 4% | 2% |
Scones | 2% - 4% | 1% - 1.5% |
Tortilla | 1.5% - 3% | 1% |
Tunnbröd/Pita/Naan | 1.5% - 3% | 1% |
Donuts | 2% - 4% | 1% - 1,5% |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zużyć w ciągu czterech tygodni od otwarcia opakowania.
Zawiera: syrop ryżowy, koncentrat soku winogronowego
Liczby na 100g:
Energia: 1354kj/319kcal
Tłuszcz: 0,403g
W tym tłuszcze nasycone: 0,157g
Węglowodany: 77,6g
W tym cukry: 64,66g
Białko: 0,9g
Sól: 0,157g
Błonnik: 0,527g
Wyprodukowane przez naszych przyjaciół Składniki specjalne.