DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

MoisturLOK® (syrop) - The Kitchen Lab - 1000 g

86
1429-27696
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 8 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • MoisturLOK® w formie płynnej to mieszanka węglowodanów na bazie syropu ryżowego i koncentratu soku winogronowego. Nie zawiera sztucznych barwników, aromatów ani konserwantów. Stosowany z ciastami chlebowymi poprawia stabilność, jakość, konsystencję, smak i odczucie w ustach. Utrzymuje również wysoką zawartość wilgoci w gotowym produkcie. MoisturLOK® może być również stosowany w produktach piekarniczych, takich jak ciasta i babeczki, aby utrzymać wilgotność ciasta, batony odżywcze i inne, znacznie wydłuży okres przydatności do spożycia, zwiększy wydajność partii i zmniejszy ilość odpadów piekarniczych. Jego zdolność do kontrolowania aktywności wody wynika z unikalnego składu cukru, który pomaga kontrolować zawartość wilgoci, ale nie aktywność wody. Sprawia, że babeczki pozostają miękkie o wiele, wiele dłużej!

      Sposób użycia: Wymieszać z innymi proszkami z przepisu. Dozować w procentach w stosunku do całkowitej wagi wszystkich składników przepisu zgodnie z poniższą tabelą. Zaleca się rozpoczęcie od najwyższego poziomu dawki, aby skutecznie rozwinąć wydajność, a następnie ewentualnie zmniejszać dawkę dla każdej partii, aż do znalezienia optymalnej dawki.

      Produkt

      Bezglutenowa partiaZ glutenem
      Bagels2% - 4%2% - 4%
      Baguette2% - 41% - 1.5%
      Cookies3% - 5%2% - 3%
      Cookies2% - 5%1% - 2%
      Miękkie ciasteczka/cookies2% - 3%1.25%
      Kavlade degar (wiener/croissant)2% - 4%1.5% - 2%
      Granola20% - 25%20% - 25%
      Bröd2% - 3%1.20%
      Muffins2% - 4%1.25%
      Makaron (färska)2% - 3%1.50%
      Bary2% - 4%1,5% - 2%
      Panettone;2% - 4%1.20%
      Pasta (färsk)3% - 6%2.5% - 3%
      Nadzienie do ciast2% - 3%1,5% - 2%
      Ciasto do pizzy1.5% - 3%0.85% - 1.25%
      Pretzels2% - 4%2%
      Scones2% - 4%1% - 1.5%
      Tortilla1.5% - 3%1%
      Tunnbröd/Pita/Naan1.5% - 3%1%
      Donuts2% - 4%1% - 1,5%


      Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zużyć w ciągu czterech tygodni od otwarcia opakowania.

      Zawiera: syrop ryżowy, koncentrat soku winogronowego

      Liczby na 100g:
      Energia: 1354kj/319kcal
      Tłuszcz: 0,403g
      W tym tłuszcze nasycone: 0,157g
      Węglowodany: 77,6g
      W tym cukry: 64,66g
      Białko: 0,9g
      Sól: 0,157g
      Błonnik: 0,527g

      Wyprodukowane przez naszych przyjaciół Składniki specjalne.
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 5056191018565 EAN: 5056191018565
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl