DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

MoisturLOK® (proszek) - The Kitchen Lab - 100 g

33
1429-27695
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 7 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • MoisturLOK to rafinowany proszek najwyższej jakości. Jest to mieszanka węglowodanów na bazie syropu ryżowego, koncentratu soku winogronowego i włókien roślinnych. Nie zawiera sztucznych barwników, aromatów ani konserwantów. Stosowany z ciastami chlebowymi poprawia ich trwałość, jakość, teksturę, smak i odczucie w ustach. Utrzymuje również wysoką zawartość wilgoci w gotowym produkcie. MoisturLOK może być również stosowany w produktach piekarniczych, takich jak ciasta i babeczki, aby zapobiec ich wysychaniu. Znacznie wydłuża okres przydatności do spożycia, zwiększa wydajność partii i zmniejsza straty podczas pieczenia. Jego zdolność do kontrolowania aktywności wody wynika z unikalnego składu cukru. Podsumowując: Utrzymuje miękkość muffinów o wiele, wiele dłużej!

      Sposób użycia: Wymieszać z innymi proszkami z przepisu. Dozować procentowo w stosunku do całkowitej wagi wszystkich składników przepisu zgodnie z poniższą tabelą. Zaleca się rozpoczęcie od najwyższego poziomu dawki, aby skutecznie rozwinąć wydajność, a następnie ewentualnie zmniejszać dawkę dla każdej partii, aż do znalezienia optymalnej dawki.

      Dawkowanie
      Bagietka 1% - 1,5%
      Bagietki 0,85% - 1%
      Ciasta 0,85% - 1%
      Miękkie ciasta (np. pierniki/ciasteczka) 1% - 1,5%
      Muffiny 1% - 1,5%
      Nadzienia do ciast 1% - 1,5%
      Pitabröd/Cienki chleböd/Naan 0,6 % - 1 %
      Ciasto do pizzy 0,85 % - 1,25 %
      Precle 0,85 % - 1 %
      Podpłomyki 2 % - 2,5 %
      Ciasto walcowane (wiedeńskie/croissant) 1 % - 1,25 %
      Tortille 0,6 % - 1,25 %
      Bröd 1% - 1,5%

      Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zużyć w ciągu sześciu miesięcy od otwarcia opakowania.

      Zawiera: syrop ryżowy, koncentrat soku winogronowego, błonnik ziemniaczany, błonnik z łuski psyllium

      Liczby na 100g:
      Energia: 1185kj/283kcal
      Tłuszcz: 0,12g
      W tym tłuszcze nasycone: 0,02g
      Węglowodany: 51,5g
      W tym cukry: 29,6g
      Białko: 1,02g
      Sól: 0,28g
      Błonnik: 36,0g

      Wyprodukowane przez naszych przyjaciół Składniki specjalne.
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 5056191018602 EAN: 5056191018602
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl