Modernist Pizza av Nathan Myhrvold och Francisco Migoya
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 1 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200


-
Informacje o produkcie
-
Modernist Pizza to ostateczny przewodnik po najpopularniejszym jedzeniu na świecie. Stworzony przez zespół, który opublikował uznane przez krytyków książki Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking i Modernist Bread, ten przełomowy zestaw jest kulminacją wyczerpujących badań, podróży i eksperymentów mających na celu zebranie i rozwinięcie światowej wiedzy na temat pizzy.
Autorzy Nathan Myhrvold i Francisco Migoya dzielą się praktycznymi wskazówkami i innowacyjnymi technikami, które są wynikiem setek testów i eksperymentów. Obejmująca 1708 stron, w tym trzy tomy i podręcznik z przepisami, Modernist Pizza to znacznie więcej niż książka kucharska: to niezbędne źródło informacji dla każdego, kto nie tylko uwielbia jeść pizzę, ale także interesuje się nauką, historią, kulturami i historią, która za nią stoi.
Każdy pięknie ilustrowany rozdział bada inny aspekt pizzy, od jej historii i najlepszych miejsc podróży po ciasto, sos, ser, dodatki, sprzęt i wiele innych. Umieszczona w czerwonej walizce ze stali nierdzewnej, Modernist Pizza zawiera ponad 1000 tradycyjnych i awangardowych przepisów na pizzę z całego świata, z których każdy został starannie opracowany z myślą zarówno o profesjonalnych, jak i domowych pizzaioli.
Modernist Pizza zapewni Ci narzędzia do rozwijania swojego rzemiosła, wymyślania i tworzenia wysublimowanych kreacji. Nigdy nie było lepszego czasu na robienie pizzy.
Język: angielski
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9781734386127 EAN: 9781734386127
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.