Meat cravings: less is more by Henning Kvick (signed copy)
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 5 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200


-
Informacje o produkcie
-
Mniej znaczy więcej" to motto Henninga Kvicka, jeść mniej mięsa, ale wyższej jakości. Henning uwielbia mięso, ale jego żona jest wegetarianką, więc wspólny obiad jest wyzwaniem.
"Ugotuj naprawdę dobry kawałek mięsa i przygotuj dobre dania warzywne, dodatki i sosy. Wtedy na stole znajdzie się coś dla każdego i dlatego właśnie stworzyłem tę książkę.
Meat Cravings zawiera przepisy na dania warzywne, sosy, masło i wegetariańskie dodatki, a także wszystko o tym, jak gotować różne kawałki mięsa. Metody odwróconego smażenia i sous vide są bardzo łatwe, jeśli chcesz podać delikatny kawałek mięsa, idealnie różowy w środku z chrupiącą powierzchnią. Zawiera również wskazówki, jak grillować i piec jak profesjonalista. W Stanach Zjednoczonych cięcia są różne, a w sklepach pojawiły się nowe kawałki mięsa: flat iron, shoulder clod, petite tender i skirt steak to tylko niektóre ...
Jaka jest różnica między t-bone a porterhouse i jak przyrządzić picanha, tomahawk lub tri-tip? Dowiedz się tego w Meat Cravings. Co oznacza marmurkowatość mięsa i co się dzieje, gdy enzymy rozkładają włókna mięśniowe podczas kruchości? Możesz również przeczytać o mitycznym mięsie wagyu z Japonii i łagodnym mięsie jelenia nowozelandzkiego. Autor, który jest również zapalonym fotografem żywności, wykonał zdjęcia.
Język: szwedzki
ISBN-13: 9789113097190
Wydawca: Norstedts
Autor Henning Kvick
ISBN-10: 9113097199
Strony: 169
Data wydania: 3 października 2019 r.
Język: szwedzki
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9789113097190 EAN: 9789113097190
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.