McGee: On Food & Cooking - Kitchen Science, History and Culture
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Kiedy Harold McGee po raz pierwszy wydał książkę "On Food and Cooking" w 1984 roku, została ona natychmiast okrzyknięta arcydziełem i od tego czasu zajmuje miejsce wśród wielkich dzieł sztuki kulinarnej. Niniejsze wydanie zostało całkowicie zmienione i zaktualizowane. Ze strukturą podobną do encyklopedii, 884 strony zawierają bezcenną wiedzę.
"Kopalnia złota informacji o każdym składniku i procesie gotowania, odpowiadająca na wszystkie pytania, jakie kiedykolwiek będziesz miał na temat jedzenia. Bez ani jednego "przepisu" uważam, że jest to jedna z najważniejszych książek o jedzeniu, jakie kiedykolwiek napisano"
Jamie Oliver
"Nigdy wcześniej tak wiele informacji nie było tak przystępnych. Dla każdego, kto choć trochę interesuje się jedzeniem, genialna przeróbka oryginalnego arcydzieła Harolda McGee musi zostać uznana za jedną z najwspanialszych książek kucharskich, jakie kiedykolwiek napisano"
Heston Blumenthal
"Jedna z najważniejszych książek, jakie kiedykolwiek napisano o jedzeniu i jedna z najprzyjemniejszych.... McGee stał się postacią ojca chrzestnego dla wszystkich dobrze myślących szefów kuchni i pisarzy kulinarnych"
Hugh Fearnley-Whittingstall
Oprawa twarda - 884 strony.
ISBN - 978-0340831496
Język: angielski
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9780340831496 EAN: 9780340831496
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.