Masło kakaowe w proszku Mycryo, 600 g - Callebaut
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 4 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
Polecane akcesoria
-
Informacje o produkcie
-
Mycryo™ to w 100% naturalny produkt składający się z czystego masła kakaowego w postaci proszku. To specjalne masło kakaowe rewolucjonizuje sposób temperowania czekolady, czyniąc go szybkim, łatwym i wygodnym.
Masło kakaowe doskonale nadaje się również do mieszania z farbą czekoladową, np. do malowania czekoladowych foremek.
Jak temperować czekoladę z Mycryo:
Podgrzej czekoladę do końcowej temperatury zgodnej z odmianą (28-32°C) i dodaj około 2% Mycryo™. Dokładnie wymieszaj, aby rozprowadzić masło kakaowe w czekoladzie i uzyskać idealnie skrystalizowaną czekoladę. Przetestuj czekoladę tak, jakbyś ją temperował, zanim zaczniesz z nią pracować.
Poza tym, że Mycryo jest łatwiejsze niż tablowanie, nadaje czekoladzie większy połysk i twardszą powierzchnię.
Jakby tego było mało, Mycryo™ jest również wspaniałym tłuszczem roślinnym do smażenia i grillowania. Wytrzymuje wysokie temperatury smażenia lepiej niż masło czy oleje i nie przypala się. Co więcej, Mycryo™ wydobywa naturalny smak nawet najbardziej delikatnych składników, takich jak przegrzebki czy foie gras. Wystarczy obtoczyć warzywa, mięso, ryby lub drób w Mycryo™ i smażyć lub grillować na gorącej patelni lub na rozgrzanym grillu. Można nawet wymieszać Mycryo® z ziołami lub przyprawami.
Mycryo ma neutralny smak i białawy kolor.
Ilość netto: 600 g
Przeznaczenie: Masło kakaowe
Składniki: Masło kakaowe.
Instrukcja przechowywania: Produkt przechowywać w czystym, suchym (wilgotność względna maks. 70%) i bezwonnym miejscu.Deklaracja składników odżywczych na 100g
Wartość energetyczna Kj 3766 kJ
Wartość energetyczna 900 kcal
Tłuszcz 100 g
W tym tłuszcze nasycone 60,2 g
Węglowodany 0 g
W tym cukry 0 g
Białko 0 g
Sól 0 g"}" data-sheets-userformat="{"2":257,"3":{"1":0},"11":4}">W 100% czyste masło kakaowe w postaci mikroproszku, który zawiera stabilne kryształy i jest odporny na wysokie temperatury.
Mycryo™ to w 100% naturalny produkt składający się z czystego masła kakaowego w postaci proszku. To specjalne masło kakaowe rewolucjonizuje sposób temperowania czekolady, czyniąc go szybkim, łatwym i wygodnym.
Masło kakaowe doskonale nadaje się również do mieszania z farbą czekoladową, np. do malowania czekoladowych foremek.
Jak temperować czekoladę z Mycryo:
Podgrzej czekoladę do końcowej temperatury zgodnej z odmianą (28-32°C) i dodaj około 2% Mycryo™. Dokładnie wymieszaj, aby rozprowadzić masło kakaowe w czekoladzie i uzyskać idealnie skrystalizowaną czekoladę. Przetestuj czekoladę tak, jakbyś ją temperował, zanim zaczniesz z nią pracować.
Poza tym, że Mycryo jest łatwiejsze niż tablowanie, nadaje czekoladzie większy połysk i twardszą powierzchnię.
Jakby tego było mało, Mycryo™ jest również wspaniałym tłuszczem roślinnym do smażenia i grillowania. Wytrzymuje wysokie temperatury smażenia lepiej niż masło czy oleje i nie przypala się. Co więcej, Mycryo™ wydobywa naturalny smak nawet najbardziej delikatnych składników, takich jak przegrzebki czy foie gras. Wystarczy obtoczyć warzywa, mięso, ryby lub drób w Mycryo™ i smażyć lub grillować na gorącej patelni lub na rozgrzanym grillu. Można nawet wymieszać Mycryo® z ziołami lub przyprawami.
Mycryo ma neutralny smak i białawy kolor.
Ilość netto: 600 g
Przeznaczenie: Masło kakaowe
Składniki: Masło kakaowe.
Instrukcja przechowywania: Produkt przechowywać w czystym, suchym (wilgotność względna maks. 70%) i bezwonnym miejscu.Deklaracja składników odżywczych na 100g
Wartość energetyczna Kj 3766 kJ
Wartość energetyczna 900 kcal
Tłuszcz 100 g
W tym tłuszcze nasycone 60,2 g
Węglowodany 0 g
W tym cukry 0 g
Białko 0 g
Sól 0 g
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.