Masala mama - Rizwan Qadery
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 3 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
"Curry! Jesz dużo curry, prawda?
To pytanie zadawano mi, gdy dorastałem w Szwecji, a ja nieco zdezorientowany odpowiadałem, że nie - ponieważ lekkie curry na bazie śmietany w szkole było zupełnie inne niż potrawy, które jadłem w domu.
Teraz, 20 lat później, zdałem sobie sprawę, że wielu Szwedów nie ma pojęcia, czym tak naprawdę jest nasze jedzenie. Kuchnia bengalska jest pełna aromatycznych przypraw, świeżych warzyw, soczewicy, mięsa i ryb.
To wprowadzenie zawiera około 70 spersonalizowanych przepisów, które są idealne do gotowania w domu - od niezawodnych codziennych bohaterów i obfitego jedzenia ulicznego po niemal wystawne uczty. Większość dań to typowe klasyki, spisane dokładnie tak, jak gotuje się je w większości bangladeskich domów, dostosowane do składników dostępnych w Szwecji. Jest jednak prawdopodobne, że wkrótce będziesz chciał odwiedzić południowoazjatycki sklep spożywczy, aby ożywić swoją spiżarnię i zaopatrzyć się w kilka niezbędnych produktów, takich jak olej musztardowy, ghee i cukier daktylowy. Książka uczy również więcej o typowych składnikach i technikach gotowania oraz o tym, jak autentycznie jeść bengalskie potrawy".
Język: szwedzki
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.