DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Lecytyna (E322) - The Kitchen Lab

1429-12657
Waga:
100 gramów
100 gramów 250 g 500 g
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • O lecytynie (E322)

      Lecytyna jest emulgatorem ekstrahowanym z nasion soi. Lecytyna może być stosowana między innymi do stabilizacji emulsji i wytwarzania lekkich pianek. Może być również stosowana do zastępowania jaj, białek jaj lub innych białek, takich jak mleko lub rośliny w większości przepisów. Poprawia stabilność tłuszczu w połączeniu z wodą i może być używana do produkcji lodów amerykańskich, które często są bogate w tłuszcz - lub włoskich gelato, które są bogate w jajka. Jest również całkowicie wegańska.
      Użycie

      Lecytynę w proszku miesza się z płynem w blenderze. Spodziewaj się dawki 5-9 gramów na jeden litr płynu.

      Należy przechowywać w chłodnej lodówce.

      Składniki:
      Lecytyna, E322

      .
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl