DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Institut Paul Bocuse Gastronomique

286
1820-16174
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Idealny przewodnik dla profesjonalnego szefa kuchni w trakcie szkolenia, a także dla entuzjastycznych amatorów. Książka pełna ilustracji w podręczniku krok po kroku, który obejmuje wszystko w przygotowaniu, gotowaniu i serwowaniu wykwintnych posiłków.

      Książka zawiera ponad 250 podstawowych technik z ostrymi jak brzytwa fotografiami krok po kroku. Techniki te są następnie wykorzystywane w praktyce dzięki 70 klasycznym i nowoczesnym przepisom opracowanym przez szefów kuchni. Dzięki ponad 1800 zdjęciom będzie to świetna książka referencyjna dla wszystkich poważnych kucharzy, zarówno profesjonalistów, jak i amatorów.

      Książka w twardej oprawie, 720 stron

      Książka jest napisana w języku angielskim.

      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9780600634171 EAN: 9780600634171
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl