Institut Paul Bocuse Gastronomique
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Idealny przewodnik dla profesjonalnego szefa kuchni w trakcie szkolenia, a także dla entuzjastycznych amatorów. Książka pełna ilustracji w podręczniku krok po kroku, który obejmuje wszystko w przygotowaniu, gotowaniu i serwowaniu wykwintnych posiłków.
Książka zawiera ponad 250 podstawowych technik z ostrymi jak brzytwa fotografiami krok po kroku. Techniki te są następnie wykorzystywane w praktyce dzięki 70 klasycznym i nowoczesnym przepisom opracowanym przez szefów kuchni. Dzięki ponad 1800 zdjęciom będzie to świetna książka referencyjna dla wszystkich poważnych kucharzy, zarówno profesjonalistów, jak i amatorów.
Książka w twardej oprawie, 720 stron
Książka jest napisana w języku angielskim.
Język: angielski
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9780600634171 EAN: 9780600634171
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.