DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Hardcore Carnivore Red, marynata do wieprzowiny/kurczaka/BBQ, 312 g - Jess Pryles

79
1451-23521
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 12 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Hardcore Carnivore Red to mieszanka przypraw zaprojektowana specjalnie w celu nadania mięsu wieprzowemu, takiemu jak schab, żeberka i pieczeń wieprzowa, pysznego złocistoczerwonego wykończenia. Teraz w większym opakowaniu!

      Wielu fanów Hardcore Carnivore Black uwielbiało jej smak, ale uważało, że czarny kolor nie pasuje do niektórych potraw, takich jak żeberka. Oni posłuchali! Red ma równie prosty i pyszny profil smakowy jak Black, ale ze złocistoczerwonym, całkowicie naturalnym czerwonym odcieniem - bez sztucznych barwników!

      W przeciwieństwie do wielu past do wieprzowiny, Hardcore Carnivore Red nie jest szczególnie słodki. Dzięki temu można dostosować go do własnego poziomu słodyczy, dodając na przykład miód lub brązowy cukier.

      Sposób użycia: osuszyć mięso ręcznikiem papierowym, a następnie obficie posypać Hardcore Carnivore Red przed gotowaniem. Jeśli zamierzasz gotować np. żeberka, łopatkę lub carré low & powoli natrzyj mięso Red 15-20 minut przed rozpoczęciem gotowania. Hardcore Carnivore Red może szybko stać się podstawą w Twojej kuchni i spiżarni BBQ.

      Hardcore Carnivore Red nie zawiera glutaminianu sodu (MSG) i sztucznych barwników.

      Skład: sól morska, przyprawy, cukier, suszony czosnek i cebula oraz naturalne aromaty.
      Waga: 312 g

      Stworzony przez Jess Pryles i ”Proudly made in Texas”

      O Jess Pryles:
      ”Australijka z urodzenia, Teksanka z wyboru”, Jess Pryles jest szanowanym ekspertem w dziedzinie Texas BBQ i konkursowego BBQ. Jest założycielką Australasian Grill Alliance, twórczynią linii produktów Hardcore Carnivore. Oprócz wykładów na imprezach sponsorowanych przez takie instytucje jak Texas A&M University, American Meat Science Association i Texas Beef Council, występuje także w różnych programach telewizyjnych, takich jak Food Network i Today. Udzielała również wywiadów w publikacjach takich jak Parade, Food & Wine i Austin Chronicle, między innymi. Jess mieszka i pracuje w Austin w Teksasie.
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: HCREDL EAN: 850005174059
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl