DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Hardcore Carnivore Meatchelada, marynata chili/limonka, 241 g - Jess Pryles

79
1451-23519
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 13 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Nacieranie chili i limonką inspirowane teksańską tradycją soli piwnej. Jest magiczny do kurczaka, fajitas i grillowanych mięs. Teraz w większym opakowaniu!

      Hardcore Carnivore Meatchelada to piąta i najnowsza przyprawa od Jess Pryles.


      Meatchelada to wysokiej jakości pasta z chili i limonką, która nadaje mięsu dodatkowego kopa. Jest bogata i złożona w smaku i doskonale nadaje się do nacierania. Jest magiczny do kurczaka, fajitas i grillowanych mięs. Pasuje do ostryg, frytek, jajek, elotes (kukurydzy w kolbie), fasoli edamame , a nawet zielonego melona. Można nią też posypać brzeg szklanki do piwa, gdy pijemy jasnego lagera.


      Użycie: osusz mięso ręcznikiem papierowym, a następnie przed gotowaniem posyp obficie Hardcore Carnivore Meatchelada.  Alternatywnie, aby uzyskać maksymalny efekt smakowy, użyj Meatchelada na gotowanym mięsie.


      Hardcore Carnivore Meatchelada nie zawiera glutaminianu sodu (MSG) i nie zawiera sztucznych barwników.


      Skład: chili, przyprawy, sól, kwas cytrynowy, brązowy cukier, limonka w proszku i suszony czosnek

      Pochodzenie: USA,
      Waga: 241 g

      Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu.

      Stworzony przez Jess Pryles i ”Proudly made in Texas”

      O Jess Pryles:
      ”Australijczyk z urodzenia, Teksańczyk z wyboru”, Jess Pryles jest szanowanym ekspertem w dziedzinie Texas BBQ i konkursowego BBQ. Jest założycielką Australasian Grill Alliance, twórczynią linii produktów Hardcore Carnivore. Oprócz wykładów na imprezach sponsorowanych przez takie instytucje jak Texas A&M University, American Meat Science Association i Texas Beef Council, występuje również w różnych programach telewizyjnych, takich jak Food Network i Today. Udzielała również wywiadów w publikacjach takich jak Parade, Food & Wine i Austin Chronicle, między innymi. Jess mieszka i pracuje w Austin w Teksasie.
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: HC-MTCH-L EAN: 850005174370
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl