DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Guma gellan LT100 (E418) - The Kitchen Lab

1429-16714
Waga:
100 gramów
100 gramów 250 g 500 g
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • O gumie gellan LT100 (E418)

      Guma gellan LT100 jest używana do produkcji twardych, miękkich i elastycznych żeli. Guma jest rozpuszczalna w cieczach o pH od 3,5 do 8, co daje jej szeroki zakres zastosowań. Można jej używać do produkcji miękkich musów, galaretek i pianek. Jeśli preparat z jego dodatkiem zostanie ponownie podgrzany, stopi się.
      Użycie

      Rozpuścić we wrzącym płynie, który zgęstnieje po ostygnięciu. Proszek jest mocny i zwykle nie potrzeba więcej niż 0,5 do 2 procent na kilogram płynu. Zmieszany z gumą gellan typu F daje bardziej miękką konsystencję

      Składniki:
      Guma gellan LT100 (E418)
      Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu.
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl