DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Grönsaker -Tillbehör & garnityr - Tommy Myllymäki

110
1355-12305
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 2 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Kiedy zaczynasz gotować całe warzywa w piekarniku, odkrywasz wiele nowych smaków i niuansów, których być może wcześniej nie doświadczyłeś w warzywach. Na przykład uwielbiam połączenie pieczonego kalafiora - chrupiącego na zewnątrz, miękkiego w środku i chrupiącego w środku - ze zrumienionym masłem, kaparami i cytryną.

      W oparciu o swoje ulubione warzywa Tommy tworzy ekscytujące i pyszne dodatki z warzywami w centrum uwagi. Większość dań sprawdza się jako jeden z kilku dodatków, na przykład do mięsa lub ryb, ale można je również spożywać jako danie główne. Każdemu daniu towarzyszą wskazówki, jak je podawać i z czym najlepiej się komponuje.

      Są tu przepisy zarówno na dania gorące, jak i zimne. Od grillowanych porów z kozim serem i orzeszkami pinii, przez pieczony topinambur ze śmietaną i migdałami, po sałatkę z ogórków i awokado z sosem rybnym. Jedzenie jest proste, ale wyrafinowane. Dla tych, którzy chcą, istnieją również instrukcje krok po kroku dla bardziej zaawansowanych dekoracji, z którymi Tommy rywalizował w Bocus d'Or.

      Supplements & Garnishes daje wiedzę o tym, jak włączyć warzywa do gotowania i podstawy różnych technik gotowania, takich jak pieczenie w całości, gotowanie na parze i surowe grillowanie. Książka zawiera ponad 120 przepisów.

      "Mistrz kuchni Tommy Myllymäki dogłębnie omawia swoje ulubione warzywa i pokazuje, jak eleganckie może być również danie warzywne."
      Allt om Mat

      "W zasadzie nie sposób nie nabrać ochoty na gotowanie i jedzenie, gdy przegląda się Dodatki i przybrania autorstwa prawdopodobnie czołowego obecnie szwedzkiego szefa kuchni: Tommy'ego Myllymäki."
      Svenska Dagbladet

      Tommy Myllymäki jest jednym z najbardziej znanych szwedzkich szefów kuchni. Regularnie pojawia się w programach Nyhetsmorgon i Mitt kök w TV4. W 2007 r. Tommy zdobył tytuł Szefa Roku, w 2011 r. srebro w Bocuse d'Or, a w 2014 r. zdobył złoto w Bocuse d'Or Europe i weźmie udział w międzynarodowej edycji konkursu w styczniu 2015 r. Prowadzi wiele restauracji, w tym Sjön w Jönköping i jest dyrektorem kreatywnym Taverna Brillo w Sztokholmie. W 2013 roku opublikował swoją pierwszą własną książkę kucharską - Sauces.

      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9789127140097 EAN: 9789127140097
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl