Grönsaker -Tillbehör & garnityr - Tommy Myllymäki
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 2 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Kiedy zaczynasz gotować całe warzywa w piekarniku, odkrywasz wiele nowych smaków i niuansów, których być może wcześniej nie doświadczyłeś w warzywach. Na przykład uwielbiam połączenie pieczonego kalafiora - chrupiącego na zewnątrz, miękkiego w środku i chrupiącego w środku - ze zrumienionym masłem, kaparami i cytryną.
W oparciu o swoje ulubione warzywa Tommy tworzy ekscytujące i pyszne dodatki z warzywami w centrum uwagi. Większość dań sprawdza się jako jeden z kilku dodatków, na przykład do mięsa lub ryb, ale można je również spożywać jako danie główne. Każdemu daniu towarzyszą wskazówki, jak je podawać i z czym najlepiej się komponuje.
Są tu przepisy zarówno na dania gorące, jak i zimne. Od grillowanych porów z kozim serem i orzeszkami pinii, przez pieczony topinambur ze śmietaną i migdałami, po sałatkę z ogórków i awokado z sosem rybnym. Jedzenie jest proste, ale wyrafinowane. Dla tych, którzy chcą, istnieją również instrukcje krok po kroku dla bardziej zaawansowanych dekoracji, z którymi Tommy rywalizował w Bocus d'Or.
Supplements & Garnishes daje wiedzę o tym, jak włączyć warzywa do gotowania i podstawy różnych technik gotowania, takich jak pieczenie w całości, gotowanie na parze i surowe grillowanie. Książka zawiera ponad 120 przepisów.
"Mistrz kuchni Tommy Myllymäki dogłębnie omawia swoje ulubione warzywa i pokazuje, jak eleganckie może być również danie warzywne."
Allt om Mat
"W zasadzie nie sposób nie nabrać ochoty na gotowanie i jedzenie, gdy przegląda się Dodatki i przybrania autorstwa prawdopodobnie czołowego obecnie szwedzkiego szefa kuchni: Tommy'ego Myllymäki."
Svenska Dagbladet
Tommy Myllymäki jest jednym z najbardziej znanych szwedzkich szefów kuchni. Regularnie pojawia się w programach Nyhetsmorgon i Mitt kök w TV4. W 2007 r. Tommy zdobył tytuł Szefa Roku, w 2011 r. srebro w Bocuse d'Or, a w 2014 r. zdobył złoto w Bocuse d'Or Europe i weźmie udział w międzynarodowej edycji konkursu w styczniu 2015 r. Prowadzi wiele restauracji, w tym Sjön w Jönköping i jest dyrektorem kreatywnym Taverna Brillo w Sztokholmie. W 2013 roku opublikował swoją pierwszą własną książkę kucharską - Sauces.
Język: szwedzki
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9789127140097 EAN: 9789127140097
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.