Grönsaker A-Ö : recept och bruksanvisning - Paul Svensson
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Nareszcie nasz najlepszy zielony kucharz, Paul Svensson, wychodzi ze swoją wielką książką o warzywach! Z ponad 400 przepisami w 35 rozdziałach, jest to prawdziwa biblia warzywna, w której dowiesz się wszystkiego, co warto wiedzieć o warzywach i jak je gotować.
Warzywo po warzywie, od A do Z, przedstawione jest w ciekawych i pouczających tekstach doprawionych unikalnymi faktami o składnikach. Klasyczne dania spotykają się tu z nowoczesną zieloną kuchnią. Zrównoważony rozwój i lokalne produkty to słowa kluczowe, podobnie jak znaczenie ograniczenia marnowania żywności i wykorzystania wszystkich części warzyw. Zero odpadów w kuchni to oczywistość, więc koniec z wyrzucaniem do kosza!
Książka jest dla każdego, kto kocha warzywa, ale nie musi być wegetarianinem. Uczy, jak wydobyć maksimum smaku z każdego warzywa, a także wprowadza w nieoczekiwane, ekscytujące kombinacje smakowe.
Dzisiejszy trend to więcej zieleni i mniej mięsa, a solidna książka kucharska, taka jak ta, wypełnia ważną potrzebę, równie przydatną w życiu codziennym, jak i na przyjęciach.
Język: szwedzki
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9789174248517 EAN: 9789174248517
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.