DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Flavour av Yotam Ottolenghi

145
1987-24331
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Pełne smaku, oparte na warzywach przepisy są sercem kuchni Yotama Ottolenghiego. W tej oszałamiającej nowej książce kucharskiej Yotam i współautorka Ixta Belfrage analizują trzy czynniki, które tworzą smak i oferują innowacyjne dania warzywne, które dostarczają zupełnie nowych kombinacji składników, aby ekscytować i inspirować. Ottolenghi FLAVOUR łączy w sobie proste przepisy na weekendowe wieczory, niewymagające dużego wysiłku dania o dużym wpływie oraz wyróżniające się posiłki dla zrelaksowanego kucharza.

      Pełna charakterystycznych kolorowych fotografii, FLAVOUR nie tylko inspiruje nas tym, co gotować, ale także tym, jak smak jest wybierany i dlaczego działa. Książka jest podzielona na trzy części, które ujawniają, jak wykorzystać potencjał zwykłych warzyw do tworzenia niezwykłych potraw: Proces wyjaśnia metody gotowania, które podnoszą warzywa na wyżyny; Parowanie identyfikuje cztery podstawowe pary, które są fundamentalne dla doskonałego smaku; Produkt oferuje efektowne warzywa, które wykonują pracę za Ciebie. Dzięki niezawodnym hitom, takim jak pierogi z bakłażanem alla Parmigiana, buraki Hasselback z masłem z liści limonki, cebula z masłem miso, pikantna lasagne grzybowa i sznycle z papryki romano, a także przepysznym zdjęciom prawie każdego z ponad 100 przepisów, Ottolenghi FLAVOUR to wpływowe, nowatorskie podejście do gotowania warzyw, którego pragnęli fani Ottolenghiego i miłośnicy warzyw na całym świecie.

      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9781785038938 EAN: 9781785038938
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl