Finsmakarens handbok om ost
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
W tej ogromnej, ale kompaktowej książce znajduje się encyklopedia wszystkich serów świata. Na ponad 600 stronach można znaleźć sery posortowane według pochodzenia, obejmujące rodzaj, zawartość tłuszczu, pochodzenie i historię, produkcję, charakterystykę, porady dotyczące wina, porady kulinarne oraz sery pokrewne lub alternatywne. Ser jest opisywany jako drugi najbardziej zróżnicowany produkt spożywczy po winie. Jest to również drugi najsmaczniejszy i najważniejszy produkt spożywczy po winie. W Szwecji mamy silną tradycję serów twardych, ale zarówno podaż, jak i świadomość i wiedza konsumentów stają się coraz bardziej powszechne. Finsmakarens Handbok może pomóc ci znaleźć nowe ekscytujące sery na tace, przeczytać o tych, które już lubisz, a także dać ci wyobrażenie o ich pochodzeniu, historii i produkcji. Wskazówki dotyczące wina zawarte w książce są dostarczane przez Markusa Del Monego, Mistrza Wina. Innymi słowy, ta książka może stworzyć warunki do prawdziwego wieczoru pełnego wrażeń lub po prostu sprawić, że codzienne życie będzie nieco bardziej dekadenckie.
Pomysł: André Dominé
Autor odpowiedzialny: Brigitte Engelmann
Wkład w tekst: Peter Holler, Elke Hoffmann i Bettina Offermann, poprawione przez Brigitte Engelmann
Porady dotyczące wina: Markus Del Monego
Język: szwedzki
Tytuł oryginału: Das Feinschmecker-Handbuch Käse
Typ książki: Twarda oprawa
Liczba stron: 600
Język: szwedzki
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9783848007417 EAN: 9783848007417
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.