DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Finsmakarens handbok om ost

86
1355-24115
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • W tej ogromnej, ale kompaktowej książce znajduje się encyklopedia wszystkich serów świata. Na ponad 600 stronach można znaleźć sery posortowane według pochodzenia, obejmujące rodzaj, zawartość tłuszczu, pochodzenie i historię, produkcję, charakterystykę, porady dotyczące wina, porady kulinarne oraz sery pokrewne lub alternatywne. Ser jest opisywany jako drugi najbardziej zróżnicowany produkt spożywczy po winie. Jest to również drugi najsmaczniejszy i najważniejszy produkt spożywczy po winie. W Szwecji mamy silną tradycję serów twardych, ale zarówno podaż, jak i świadomość i wiedza konsumentów stają się coraz bardziej powszechne. Finsmakarens Handbok może pomóc ci znaleźć nowe ekscytujące sery na tace, przeczytać o tych, które już lubisz, a także dać ci wyobrażenie o ich pochodzeniu, historii i produkcji. Wskazówki dotyczące wina zawarte w książce są dostarczane przez Markusa Del Monego, Mistrza Wina. Innymi słowy, ta książka może stworzyć warunki do prawdziwego wieczoru pełnego wrażeń lub po prostu sprawić, że codzienne życie będzie nieco bardziej dekadenckie.

      Pomysł: André Dominé
      Autor odpowiedzialny: Brigitte Engelmann
      Wkład w tekst: Peter Holler, Elke Hoffmann i Bettina Offermann, poprawione przez Brigitte Engelmann
      Porady dotyczące wina: Markus Del Monego
      Język: szwedzki
      Tytuł oryginału: Das Feinschmecker-Handbuch Käse
      Typ książki: Twarda oprawa
      Liczba stron: 600

      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9783848007417 EAN: 9783848007417
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl