DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Fäviken: 4015 Days, Beginning to End - Magnus Nilsson

213
1987-24325
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • W 2019 roku Magnus Nilsson zamknął Fäviken. Jego wyjątkowa restauracja pośrodku niczego stała się znana na całym świecie i była na szczycie swojej gry, kiedy podjął decyzję. Oto historia Fäviken, jak stała się światowej klasy miejscem docelowym, jak zmieniła się branża, której była częścią i dlaczego Magnus ostatecznie zdecydował się realizować nowe projekty. Fäviken: 4015 Days, Beginning to End jest ważnym komentarzem do dzisiejszej kultury kulinarnej i zawiera pouczające eseje na tak szerokie tematy, jak kreatywność; równoważenie obowiązków rodzinnych podczas prowadzenia restauracji; hipokryzja perspektyw zrównoważonego rozwoju w restauracjach; poszukiwanie umiaru; media społecznościowe; imitacja kontra plagiat; wyśmienita kuchnia; gościnność i obsługa; oraz znaczenie rzemiosła nad innowacją. Książka zawiera również chronologiczną listę wszystkich dań kiedykolwiek serwowanych w restauracji i podkreśla 100 niezapomnianych przepisów. Oszałamiająca fotografia książki zawiera mieszankę archiwalnych i najnowszych zdjęć jedzenia, restauracji, personelu i środowiska wokół Järpen w północnej Szwecji. Strukturalna okładka z niebieskiej tkaniny i czerwonego papieru z efektem włókna drzewnego nawiązuje do kształtu i koloru Fäviken.


      Waga: 1,6 kg
      Wymiary: 22 × 3,5 × 30 cm
      Format: Twarda oprawa
      Stron: 324
      Język: Angielski
      ISBN: 9781838661250



      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: PH1134 EAN: 9781838661250
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl