EL BULLI 2005-2011 - Albert & Ferran Adria
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
EL BULLI 2005-2011 - Albert & Ferran Adria to fizycznie gigantyczne 7-tomowe tomiszcze ważące 20 kg (!) obejmujące ostatnie 6 lat kultowej restauracji elBulli w Roses w Hiszpanii. Dzięki ponad 1400 pięknym zdjęciom można szczegółowo zobaczyć skomplikowane kreacje braci Adria.
Pięciokrotnie uznana za "Najlepszą restaurację na świecie", elBulli była najbardziej poszukiwaną restauracją na świecie i była legendarna dzięki innowacjom gastronomicznym jej szefa kuchni, Ferrana Adrii. Każdego roku menu było zupełnie inne, a ponad sto zupełnie nowych dań było opracowywanych przez kreatywny zespół w warsztacie elBulli w Barcelonie. Dania były tworzone przez sześć miesięcy przy użyciu innowacyjnych technik i koncepcji, które przesuwały granice wysokiej klasy kuchni restauracyjnej.
Katalog niezwykłej ewolucji twórczej restauracji podczas jej ostatnich lat, elBulli 2005-2011 zawiera szczegółowe przepisy i kolorowe zdjęcia każdego nowego dania, a także analizę metod twórczych i wyjaśnienia nowych technik.
Okładka: 2720 stron
Wydawca: Phaidon Press Ltd; Slp edition (10 Mar 2014)
Język: Angielski
ISBN-10: 0714865486
ISBN-13: 978-0714865485
Wymiary produktu: 32,3 x 33,3 x 41,7 cm
Język: angielski
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9780714865485 EAN: 9780714865485
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.